BETALA INTE FÖR SÅDANT DU INTE FÅR!

 

Òm Du får vissa vilt inkluderade i Ditt pris ska Du veta att det är högst troligt att Du inte nedlägger de utlovade arterna! EnKudu kostar t.ex ungefär 15000 vilka inte återbetalas om Du inget får!

helt exceptionellt kan vi erbjuda Buffel från tid till annnan för en fällavgift på mellan 60 och 100.000 beroende på storlek!

 

Erik beger sig till det nya jaktområdet i Transvaal, Sydafrika i april,och det finns  lediga platser Vi är nu två, Erik och Mike, med tillsamman över ett halvt sekels erfarenhet av storviltsjakt i Afrika. Vi kommer att göra vårt yttersta för att Du ska återvända med de allra bästa jaktupplevelse tänkbara.

Vi har tillgång till över 30.000 hektar viltrika marker fördelat på Transvaal och Orange fristaten. De planerade tio jaktdagarna kan därför delas på dessa två stater.

Priset är 26.000 vilket inkluderar logi, samtliga måltider, tvättservice och spårare samt övrig jaktpersonal, en jaktbil per två gäster. Transfer från flygplatsen till jaktområdet. Vapenlicenser. tillkommer flyg och vissa transfer till kostnadspris.

 

 
 
 Kronhjort på Irland

Sikahjort i södra England

BETALA INTE FÖR SÅDANT DU INTE FÅR!

Första Finska dagen

Ack Värmeland...

Gänget från Värmland!

Jakt i T-shirt

Sensationella nyheter inför 2015

Strålande!

Senaste nytt från Björnjakten i British Columbia

Tackbrev